Deel mij!
Typ hier uw reactie:


20-08-2020 - Im memoriam Jet van Wijngaarden.

21 augustus 2020

Wij hebben gisteren het verschrikkelijke bericht ontvangen dat Jet van Wijngaarden donderdagmorgen 20 augustus plotseling is overleden. Jet lag al een tijdje in het AMC maar we ontvingen positieve berichten over de voortgang van haar ziekte. We waren allemaal positief gestemd over haar herstel. Helaas mocht het niet zo zijn.
Jet kennen wij als vast aanspreekpunt van Playkids, iedere woensdag en vrijdag was zij te vinden in ons clubhuis om "haar" kinderen welkom te heten, een naamsticker te geven en vooral veel plezier te wensen met hun playkids training. Daarnaast was Jet ook altijd langs de lijn te vinden als vaste supporter van dames en heren 1. Het zal een heel groot gemis zijn voor Pinoké. We zullen haar allemaal verschrikkelijk gaan missen. 

Wij wensen Laurien, familie en vrienden heel erg veel sterkte in deze moeilijke tijd.