Deel mij!
Typ hier uw reactie:


01-03-2020 - Dennis de lugt, onze nieuwe exploitatiemanager.

Beste leden, vrijwilligers, supporters en andere betrokkenen,

Graag stel ik me voor als (nieuwe) Exploitatiemanager van Pinoké per 1 maart 2020.

 Mijn naam is Dennis de Lugt, ben 33 jaar en woon met mijn vrouw Esther en mijn dochters Fenna (2) en Julia (1) in Amstelveen. Ik ben geboren en opgegroeid in Ede en heb van jongs af aan gehockeyd bij MHC Ede; een familievereniging met zo’n 850 leden. Bij deze club heb ik door de jaren heen verschillende vrijwilligersfuncties vervuld en onderdeel uitgemaakt van het bestuur.
Nadat ik in 2008 mijn studie Sport, Management & Ondernemen in Amsterdam met succes afrondde ben ik in dienst gekomen bij de KNHB (Hockeybond) waar ik de afgelopen (ruim) 11 jaar met heel veel plezier de meest toonaangevende nationale tophockeycompetities in de wereld én super gave klein- en grootschalige, nationale- en internationale sportevenementen heb mogen organiseren.
In mijn vrije tijd sport ik graag, volg ik veel sporten als liefhebber, onderneem ik leuke dingen met mijn gezin en tuinier, kook en reis ik graag. Vanuit interesse voor het vakgebied volg ik tot en met juni 2020 de module Sport-, Facility- & Eventmanagement aan het Johan Cruijff Institute in Amsterdam.

Vanzelfsprekend ben ij erg blij en om op 1 maart te starten als Exploitatiemanager. Ik zal me bezig gaan houden met alles wat betrekking heeft op de exploitatie van het clubhuis en de accommodatie, heel divers en veelomvattend dus. Zo zal ik onder meer leiding gaan geven aan het professionele horecateam en de activiteiten/evenementen van/op Pinoké gaan coördineren.
Ik ga de uitdaging graag aan om Pinoké het hele jaar door een sportieve vereniging en bovenal een gezellig en gastvrij thuis te laten zijn en nodig jullie van harte uit om (creatieve) wensen en ideeën te delen. Wees welkom, de koffie staat altijd klaar!

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking en maak op de vereniging graag kennis met jullie.
Tot snel!
Dennis
email: exploitatiemanager@pinoke.nl