Deel mij!

Typ hier uw reactie:

08-02-2020 - Jongens A1 landskampioen in de zaal.

Op zaterdag 8 februari 2020 streden de beste teams uit de jeugd in het Topsportcentrum Rotterdam om de titel Nederlands Kampioen.
Pinoké JA1 speelde tegen Kampong JA1. Het werd een bloedstollende wedstrijd.

Hier staat het complete verslag van Hockey.nl

Pinoké-Kampong werd bij de Jongens A in het topsportcentrum in Rotterdam de gedroomde finale. Na twee minuten waren er al twee oogstrelende treffers gescoord. Na veertig minuten heerlijk jeugdhockey stond er na een bloedstollende wedstrijd 5-4 op het scorebord, voor de Steekneuzen.

De finale begon zoals jeugdhockey bedoeld is. Aanvallend, verrassend en vol spektakel. Voordat Kampong met de ogen kon knipperen en aan de finale kon wennen, stond het al 2-0 achter, dankzij fantastische doelpunten van Pinoké.

Op de foto staan: 1. Steven Verhoogt (keeper), 2. Bob Cleophas 3. Just van Oostendorp,  4. Tim van Vliet,  5. David Steenmetser 6. Berend Pentinga (reserve keeper), 7. Indra Aerts,  8. Diederick van Berckel,  9. Miles Bukkens,  10. Joppe Stappenbelt,  11. Fabio Vieira,  12. Kasper Vrolijk (coach), 13. Yanik Papa,  14. William Papa (manager) en 15. Allard van Heemstra (coach).