Deel mij!
Typ hier uw reactie:


13-07-2020 - Kelly Hoyng-Jonker komt naar Pinoke

Dames 1 heeft zich verzekerd van de diensten van Kelly Hoyng-Jonker. De 168-voudig international komt over van Amsterdam. Zij gaat het eerste elftal versterken en tevens een belangrijke rol spelen binnen de Pinoké Academy. Daar gaat zij talentvolle jeugd begeleiden bij hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling. 

Hoofdcoach Daan Sabel: "Dat Kelly één van de beste spitsen van de wereld is, hoef ik niemand uit te leggen. Maar belangrijker nog: ze is een geweldig persoon, die meer brengt. Zowel binnen Dames 1 als bij de jeugdopleiding zal zij met haar persoonlijkheid en ervaring het niveau omhoog brengen”.

Lees hier een artikel op Hockey.nl

"We zijn uiteraard blij met de komst van Kelly en content met de selectie die er nu staat. Een goede balans tussen ervaring en jong talent. En tussen een kern die hier al jaren speelt en de versterkingen uit de Hoofdklasse, die we eerder aan ons wisten te binden. Met de aanstormende talentvolle jeugd staat er voor nu én de toekomst een heel solide team”, aldus commissaris tophockey Frans Dirk Passer.

Kelly gaf op 21 juli 2020 ook een interview op NPO radio 1 bij Langs de lijn en omstreken.
Klik hier voor de pagina waar u naar twee stukje interview van 2 minuten kunt luisteren.